LIFESTYLE

Τι λένε τα πρακτορεία στοιχημάτων για τον «τρελό Κύπριο»; Τον βγάζουν νικητή;

Τι λένε τα πρακτορεία στοιχημάτων για τον «τρελό Κύπριο»; Τον βγάζουν νικητή;

Θεωρείται μεν φαβορί, αλλά κάποιος άλλος βρίσκεται στην πρώτη θέση...

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ακόμα και τα στοιχηματικά πρακτορεία ασχολούνται τόσο πολύ με ένα τηλεοπτικό προϊόν! Συγκεκριμένα το stoiximan.gr προβλέπει για νικητή του Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο με απόδοση 3.00.

Στη δεύτερη έρχεται ο «τρελός Κύπριος» όπως τον αποκαλούν, Μάριος Ιωαννίδης με 5.50, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Στέλιος Χανταμπάκης με 9.00. Ακολουθούν ο Πάνος Αργιανίδης με 13.00 και ο Bo με 20.00. Το sportingbet.gr δίνει επίσης τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως νικητή με 3.50 και τον Μάριο Ιωαννίδη με 5.50 στη δεύτερη θέση, ωστόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται στην 4η θέση με 9.00, αφού ο Πάνος Αργιαννίδης καταλαμβάνει την 3η με 7.00.

Τις τελευταίες θέσεις των sites στοιχημάτων βρίσκονται η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Ελένη Δάρρα, ενώ επίσης χαμηλά βρίσκεται και η Λάουρα Νάργες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top