ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο πρώην διαιτητής Μ. Παναγή εξετάζει τον Καπιτανή στο δικαστήριο - «Προκάλεσε τρόμο στον κ. Καπιτανή» σύμφωνα με το κατηγορητήριο

Ο πρώην διαιτητής Μ. Παναγή εξετάζει τον Καπιτανή στο δικαστήριο - «Προκάλεσε τρόμο στον κ. Καπιτανή» σύμφωνα με το κατηγορητήριο

Ένα ακόμη ενδιαφέρον επεισόδιο στο σίριαλ «κυπριακό ποδόσφαιρο» θα διαδραματιστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την ερχόμενη Τετάρτη (15/03).

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Μάριος Παναγή κατηγορείται ότι κατά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2014 απείλησε μέσω τηλεφώνου και μηνύματος τον υπεύθυνο εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Κώστα Καπιτανή. Αντιμετωπίζει, συγκεκριμένα, κατηγορίες που αφορούν τρία αδικήματα. 
 
Η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο μετά από καταγγελία του κ. Καπιτανή. 
 
Στην δικάσιμο της Τετάρτης (13/03), λοιπόν, η υπεράσπιση, δηλαδή ο ίδιος ο Μάριος Παναγή, θα εξετάσει τον Κώστα Καπιτανή. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο πρώτος και στο παρελθόν έχει προβεί σε διάφορες καταγγελίες για το ποδόσφαιρο, αναμένεται να είναι κι αυτή τη φορά καυστικός.

Να σημειωθεί ότι η εξέταση θα γίνει από τον ίδιο τον Παναγή και όχι μέσω δικηγόρου. 
 
Ο πρώην διεθνής διαιτητής κατηγορείται για τα ακόλουθα:  
 
1) Ότι στις 25/08/2014 τηλεφώνησε στον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου με σκοπό να προσβάλει τον Κώστα Καπιτανή («Εννά τον … τζιαί τώρα να δεις ήντα που εννά του κάμω μέσω του internet»). 
 
2) Ότι απέστειλε απειλητικό μήνυμα στον Κώστα Καπιτανή στις 06/09/2014, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Αν νομίζεις ότι μπορείς να ενοχλείς επειδή έχει δύναμη, τώρα να σου θυμίσω που εκατηγόρας τον Χανκ, τον Αργυρού, τον Κούμα και τον περίγυρό τους, τον Παπ... αλλά θα μιλήσω την Τετάρτη και όχι με e-mail, ανοιχτά και δημόσια, να ξέρουν οι πάντες τι γίνεται και να το επιβεβαιώσει και άτομο μαζί με το οποίο τα έλεγες και έτρωγες μαζί του στο σπίτι του και του κατηγορούσες τους πάντες».  
 
3) Ότι με το τηλεφώνημα που έκανε στον Σωτηρίου στις 25/08/2014 προκάλεσε τρόμο στον Κώστα Καπιτανή απειλώντας τον ότι με παράνομη πράξη θα του κάνει κακό. 

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top