ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μυλωνάς στο ThemaOnline: «Ο λόγος που διαφώνησα με την υποψηφιότητα Λιλλήκα δεν ήταν καθόλου διαδικαστικός»

Π. Μυλωνάς στο ThemaOnline: «Ο λόγος που διαφώνησα με την υποψηφιότητα Λιλλήκα δεν ήταν καθόλου διαδικαστικός»

Ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, μίλησε στην ιστοσελίδα μας αναφορικά με την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα για τις Προεδρικές Εκλογές και την δική του αρνητική ψήφο.

Του Τάσου Χριστοδούλου

 Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μυλωνά μας τόνισε το εξής:

«Ο λόγος που διαφώνησα με την υποψηφιότητα Λιλλήκα δεν ήταν καθόλου διαδικαστικός αλλά καθαρά πολιτικός. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους συναγωνιστές που ψήφισαν όχι ενώπιον της Ανώτατης Συγκλήτου. Εμείς πιστεύουμε ότι η διαβούλευση πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τέλους και ο ενδιάμεσος χώρος πρέπει να κατέλθει στις Προεδρικές Εκλογές με ένα υποψήφιο. Είναι ανάγκη να επέλθει η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος τόσο στο Κυπριακό όσο και στην εσωτερική διακυβέρνηση».

Σε ερώτηση μας ποια είναι η επόμενη μέρα του Παύλου Μυλωνά στην Συμμαχία Πολιτών μετά το δικό του «όχι» και αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με τον αρχηγό του κόμματος ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι παραμένει βουλευτής του κόμματος  και ότι από πλευράς του δεν έχει διαταραχθεί το οτιδήποτε.

Τέλος ο κ. Μυλωνάς έστειλε μήνυμα σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων του ενδιάμεσου να κλειστούν σε ένα δωμάτιο μέχρι να βρουν και οι πέντε εκείνον τον κοινό υποψήφιο που θα φέρει την αλλαγή στρατηγικής στον τόπο μας για το Κυπριακό και που θα αποκαταστήσει τις κοινωνικές αδικίες  που επέφερε η πολιτική ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ την τελευταία δεκαετία με τα οικονομικά σκάνδαλα και την διαφθορά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top