ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 10χρονος - Κτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 10χρονος - Κτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε σοβαρή κατάσταση είναι το 10χρονο παιδί που κτυπήθηκε λίγο μετά τις 15:00 (14/03) στην Κωστή Παλαμά στη Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέχρι τις 16:00 βρισκόταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέσυρε παιδί στην Κωστή Παλαμά κι εγκατέλειψε τη σκηνή
 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγοράκι διασταύρωνε τη στιγμή που κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ στη συνέχεια το κτύπησε κι άλλο αυτοκίνητο. 
 
Μαρτυρία από τη σκηνή που εξασφαλίσαμε αναφέρει ότι ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου έφυγε από το σημείο και επέστρεψε κάποια λεπτά αργότερα. Ο οδηγός φέρεται να είναι νεαρός που σχόλανε από τη δουλειά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top