ΠΥΛΑ: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά σε νάιλον σακούλες

ΠΥΛΑ: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά σε νάιλον σακούλες

Δυόμιση κιλά πλαστική εύπλαστη ύλη, δύο ηλεκτρικοί και τρεις κοινοί πυροκροτητές και ενάμιση μέτρο βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινί εντόπισε η Αστυνομία σε δύο νάιλον σακούλες σε χωράφι στην περιοχή Πύλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 16/3 πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα δόθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι σε χωράφι στη περιοχή Πύλας παρά την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας, υπήρχαν δύο ύποπτες νάιλον σακούλες.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του κλάδου Πυροτεχνουργών επισκέφθηκαν τη σκηνή και από εξετάσεις που έκαναν διαπιστώθηκε ότι σε μία νάιλον τσάντα υπήρχε πλαστική εύπλαστη ύλη περίπου 2μιση κιλών, ενώ στη δεύτερη νάιλον τσάντα υπήρχαν δύο ηλεκτρικοί πυροκροτητές, τρεις κοινοί πυροκροτητές και περίπου ενάμιση μέτρο βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινί.
 
Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία και θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE