LIFESTYLE

Η trash tv επέστρεψε! Σταύρος Γιάννου: Το «ψώνιο» που ζητά την δημοσιότητα! VIDEO

Η trash tv επέστρεψε! Σταύρος Γιάννου: Το «ψώνιο» που ζητά την δημοσιότητα! VIDEO

Το «Star Academy», προσπαθεί να θυμίσει κάτι από «Fame Story», «Big brother» και ότι άλλο reality μπορείτε να θυμηθείτε από την ελληνική τηλεόραση… θα τα καταφέρει να αγγίξει τα νούμερα τηλεθέασης αυτών;

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του σόου, ο Σταύρος Γιάννου, είναι ένας απ’ αυτούς που ήδη άρχισε να συζητείται, περισσότερο όμως για την εμφάνισή του παρά για της φωνητικές του ικανότητες. 

O Σταύρος λοιπόν, είναι 21 ετών και δηλώνει ιδιωτικός υπάλληλος. Ασχολείται με την μουσική 4 χρόνια με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.

Είναι ιδιαίτερος σε χαρακτήρα και εμφάνιση με τρομερή αυτοπεποίθηση. Η σκηνική του παρουσία μαγνητίζει καθώς και το romantic punk στυλ του που είναι κόντρα με το ρεπερτόριο που τραγουδά.

Είναι καλλιεργημένος και ευγενική παρουσία. Τον στηρίζει η μητέρα του σε κάθε του βήμα.

Ο ίδιος, επιζητεί την οποιαδήποτε δημοσιότητα, αρνητική ή θετική, ενθουσιώδης, παθιασμένος, ζει για το κοινό και το χειροκρότημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top