LIFESTYLE

Οι δύο λόγοι της ήττας των «Επωνύμων»! Γι αυτό δεν γεύτηκαν τα τοστάκια! VIDEO

Οι δύο λόγοι της ήττας των «Επωνύμων»! Γι αυτό δεν γεύτηκαν τα τοστάκια! VIDEO

Αν και υπερέχουν αριθμητικά των «Μαχητών» και είχαν φάει και λίγο χταποδάκι πριν τον αγώνα, δεν κατάφεραν να νικήσουν.

Το επεισόδιο της Κυριακής κτύπησε κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης, αλλά έδωσε και μεγάλο πόνο... στο νησί των «Επώνυμων», μιας και η ομάδα τους δεν κατάφερε να νικήσει και να γευτεί το πολυπόθητο έπαθλο, που ήταν τοστ με τυρί, γιαούρτι και γάλα.

Εκείνο που παρατηρήσαμε είναι ότι οι «Επώνυμοι» αν και υπερέχουν αριθμητικά των «Μαχητών» και είχαν φάει και λίγο χταποδάκι, ενώ οι άλλοι ήταν θεονήστικοι (αν εξαιρέσουμε τους χυμούς και τα φρούτα που τρώνε πριν τους αγώνες) δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Επί της ουσίας, έλειπαν από το δυναμικό τους δύο πολύ δυνατοί παίκτες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, για τους οποίους δεν σταματούν να λένε τις κακίες τους οι συμπαίκτες της ομάδας τους. Με την πρώτη ευκαιρία ο Χανταμπάκης ρίχνει το φαρμάκι του για τον Αγγελόπουλο, ενώ η Πασχάλη «την είπε» για την Παπαδοπούλου, η οποία όντας τραυματισμένη αποφάσισε να μην αγωνιστεί.

 

 

   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top