Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει ότι δεν συμπαθεί τον Πρίαμο! Ο λόγος; VIDEO

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει ότι δεν συμπαθεί τον Πρίαμο! Ο λόγος; VIDEO

Το θέμα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση...

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» θέμα συζήτησης αποτέλεσε η συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου μέσα στο «Survivor». Και ενώ όλοι έλεγαν τα καλύτερα για τον Κύπριο παίκτη των «Μαχητών», η παρουσιάστρια, Νικολέτα Ράλλη αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια του Κύπριου παίκτη για τον σωματότυπο της Λάουρας Νάργες.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο ένας άντρας να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο για τις γυναίκες εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν συμπαθεί και τον συγκεκριμένο παίκτη λέγοντας: «Για να το λήξουμε το θέμα… εγώ άνθρωπος ό οποίος είπε για την Λάουρα...».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα από το zappit.gr:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE