LIFESTYLE

Λούκας Γιώρκας: Αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού του με την Ράπτη! VIDEO

Λούκας Γιώρκας: Αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού του με την Ράπτη! VIDEO

Τελικά θέλει ή όχι να κάνει οικογένεια και παιδιά ο Κύπριος;

«Ισχύει ότι δεν είμαστε μαζί τους τελευταίους μήνες», παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο Λούκας Γιώρκας στο Happy Day, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Έλενα Ράπτη. Ο τραγουδιστής, έκανε ουσιαστικά αυτό που δεν είχε κάνει πριν ένα μήνα η πρώην σύντροφός του.

«Ήμουν σε μια σχέση αρκετό διάστημα και νομίζω ότι διατηρώ χαμηλούς τόνους. Ήταν μια πολύ όμορφη σχέση… Στο σπίτι του καθενός υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, οτιδήποτε… Είμαστε όμως μια χαρά με την Έλενα. Ο χωρισμός επήλθε με πολύ ηρεμία», σημείωσε ο Λούκας Γιώρκας.

Για την αιτία του χωρισμού του σχολίασε: «Θεωρώ ότι η σχέση μας έφτασε σε ένα σημείο που θα έπρεπε να παρθούν κάποιες αποφάσεις και από τις δύο πλευρές», δήλωσε ο τραγουδιστής και ξεκαθάρισε: «Κι εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήταν αυτό η αφορμή. Και οι δύο το θέλαμε».

Ο Λούκας Γιώρκας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, καθώς όπως είπε: «Σίγουρα δεν ξέρεις τι γίνεται γιατί η ζωή είναι ωραία και είναι και αστεία μερικές φορές».

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top