ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το έσκασε δίχρονο κοριτσάκι από το νηπιαγωγείο και τα έριχναν σε μαμά – «Έφυεν γιατί...»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το έσκασε δίχρονο κοριτσάκι από το νηπιαγωγείο και τα έριχναν σε μαμά – «Έφυεν γιατί...»

Να το σκάει από το νηπιαγωγείο δίχρονο κοριτσάκι, να τριγυρίζει στους δρόμους κι εσύ που είχες την ευθύνη για τη ζωή του, να τα ρίχνεις σε μια μάμμα που άφησε ανοιχτό το κατζέλλι...

Τα πιο πάνω είναι για την περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA την περασμένη Τρίτη (21/03).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο περιστατικό στη Λεμεσό! Δίχρονο μωράκι το έσκασε από το νηπιαγωγείο και το εντόπισε άγνωστος στον δρόμο – VIDEO

Ο κ. Χ. που είχε εντοπίσει το κορίτσι στη μέση του δρόμου μίλησε και στο ThemaOnline αναφέροντας κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες για το όλο περιστατικό.

Απαντώντας σε ερώτησή μας είπε ότι όταν πήγε στο νηπιαγωγείο είδε κάποιες δασκάλες να είναι αναστατωμένες και να ψάχνουν για το παιδάκι περιμετρικά, στην αυλή. Όταν τους είπε ότι τους έφερε το κοριτσάκι που το έψαχναν, μια εξ αυτών θέλησε και να δικαιολογηθεί: «Έφυεν γιατί μια μάμμα άφησε ανοικτό τον κατζέλλι μια μάμμα...».

Ο κ. Χ. πρόσθεσε μετά από ερώτησή μας: «Είχαν αντιληφθεί την απουσία του κοριτσιού, το αναζητούσαν όμως μέσα στο σχολείο. Το παιδί είχε βρεθεί σε κύριο δρόμο και όχι στην πάροδο όπου βρίσκεται το νηπιαγωγείο».

Η (ίσως και στιγμιαία) αμέλεια που επεδείχθει από τις νηπιαγωγούς μπορεί να... χωνευτεί κατά κάποιον τρόπο. Άλλωστε, οι γονείς του κοριτσιού αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι το γεγονός ότι -όπως αποδείχθηκε- πριν εντοπίσει το κορτισάκι ο κ. Χ. κι άλλα πρόσωπα είχαν αντιληφθεί την παρουσία του νηπίου στο δρόμο, ωστόσο, δεν έδειξαν να συγκινούνται... Κι αυτό είναι που πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο.

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top