LIFESTYLE

Φωτογραφία ντοκουμέντο! Στο πλευρό γνωστού παρουσιαστή η Μίνα Αρναούτη!

Φωτογραφία ντοκουμέντο! Στο πλευρό γνωστού παρουσιαστή η Μίνα Αρναούτη!

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από την ημέρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του.

Η συνεπιβάτης στο τζιπ Μίνα Αρναούτη υπεβλήθη σε πολλά χειρουργεία και πριν λίγο καιρό όπως σας γράψαμε στο Youweekly.gr ο γολγοθάς της έλαβε τέλος καθώς το 8ο και τελευταίο χειρουργείο πραγματοποιήθηκε. Διαβάστε παρακάτω…

Αφού όλα πήγαν καλά, η Μίνα πλέον προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της. Οι έξοδοι δίνουν και παίρνουν και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μοιράζεται με τους πάντες στιγμιότυπα από τις στιγμές της ζωής της.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία, από βραδινή της έξοδο, στο πλευρό πασίγνωστου παρουσιαστή και πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη. Σας πάει κάπου το μυαλό;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι, ναι καλά ακούσατε! Οι δυο τους είναι αρκετά καλοί φίλοι… Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top