Ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor; - «Αν ήμουν γυναίκα θα σε παντρευόμουν» - VIDEO

Ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor; - «Αν ήμουν γυναίκα θα σε παντρευόμουν» - VIDEO

Ένα «ερωτικό ειδύλλιο» αλλιώτικο από τα άλλα εκτυλίχθηκε στο Survivor μπροστά στις κάμερες.

Βροχές και καταιγίδες έχουν να ξεπεράσουν οι Μαχητές και οι Διάσημοι. 

Στα πλαίσια της προστασίας τους από τα καιρικά φαινόμενα οι Μαχητές ξεκίνησαν να «μπαλώνουν» την καλύβα τους, για να «γλιτώσουν» όσο περισσότερη βροχή μπορούν.

Μαχητές οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κοιμηθούν τις τελευταίες δυο μέρες. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Διάσημοι. Συγκεκριμένα ο Στέλιος Χανταμπάκης, «σκαρφίστηκε» να δημιουργήσουν στέγαστρο για να καλύπτουν το πολύτιμό τους αγαθό, την φωτιά, από την βροχή.

Έτσι πρώτος ρίχτηκε στον «αγώνα» για την κατασκευή του στεγάστρου.

Όταν ο Χούτος, πέρασε από την «μίνι οικοδομή» που έκανε ο Χανταμπάκης και βλέποντας πόσο σκληρά εργαζόταν του είπε πειράζοντάς τον «Αν ήμουν γυναίκα θα σε παντρευόμουν»!

Ο Χανταμπάκης ήταν όμως τόσο απορροφημένος από την κατασκευή του στεγάστρου, που δεν ανταπέδωσε το «κομπλιμέντο». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE