ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 19χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια – Ξάφνιασε τους Αστυνομικούς αυτά που κουβαλούσε στο όχημά του

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 19χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια – Ξάφνιασε τους Αστυνομικούς αυτά που κουβαλούσε στο όχημά του

Συνολικά τέσσερα μαχαίρια είχε στο αυτοκίνητο του νεαρός 19 χρόνων από την Αραδίππου.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη 29/3 γύρω στις 22.30 μέλη της Τροχαίας σταμάτησαν για έλεγχο στη Λάρνακα, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός 19 χρόνων από την Αραδίππου.
 
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια και χωρίς ασφάλεια ενώ οι πινακίδες στο πίσω μέρος του οχήματος ήταν σκεπασμένες από λάσπη.
 
Από περαιτέρω έλεγχο στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 19χρονος είχε στο αυτοκίνητο του 4 μαχαίρια και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.
 
Ο νεαρός έδωσε εξηγήσεις για την κατοχή των μαχαιριών και για τα τροχαία αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Η ιστορική χειραψία, το χειροκρότημα και η από κοινού «χορογραφία» του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αλάσκα έχουν τους δικούς τους συμβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE