LIFESTYLE

Ποια η σχέση του Μάριου Πρίαμου με τον ΑΠΟΕΛ; O πατέρας του εξηγεί πώς τον βοήθησε η ομάδα! ΦΩΤΟ

Ποια η σχέση του Μάριου Πρίαμου με τον ΑΠΟΕΛ; O πατέρας του εξηγεί πώς τον βοήθησε η ομάδα! ΦΩΤΟ

Ο κόσμος στην τράπεζα και στο supermarket τον ρωτά: «Τι σχέση έχει με εσάς ο Μάριος;» δείχνοντάς του ότι είναι πολύ...

Κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται στην παραλία των Επωνύμων ο «Τρελοκύπριος» όπως είναι το παρατσούκλι του 34χρονου εκπαιδευτή καταδύσεων. Πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας της εφηβικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, πετυχημένο μοντέλο, γιος πρώην διεθνούς διαιτητή της FIBA, στην Κύπρο τον ξέρουνε κι οι πέτρες… 

Ο Ηλίας Παπαϊωάννου, συντάκτης του Volleyplanet, παρουσίασε το δελτίο αθλητή βόλεϊ  του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ του ΑΠΟΕΛ και υπό τις οδηγίες του πατέρα του, του πρώην ομοσπονδιακού μας προπονητή, Πρίαμου Ιωαννίδη. Στο ρεπορτάζ, ο Πρίαμος Ιωαννίδης σκιαγραφεί το προφίλ του γιου του, που χάρη στη βοήθεια του βόλεϊ μπορεί σήμερα να αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες καταστάσεις στον Άγιο Δομίνικο. 

Η τιμητική του μάλιστα συνήθεια να φέρει και το όνομα του πατέρα του «Πρίαμος» θυμίζει στους περισσότερους τον πρώην ΑΠΟΕΛιστα παίκτη και ομοσπονδιακό τεχνικό του βόλεϊ, που έγραψε ιστορία στο άθλημα φέρνοντας στο νησί τα πρώτα χρυσά μετάλλια από τους Αγώνες Μικρών Κρατών.  

«Επειδή το όνομά του είναι Μάριος Ιωαννίδης, αλλά χρησιμοποιεί και το δικό μου, ως δεύτερο, στην Κύπρο καταλαβαίνουν όλοι ποιος είναι, καθώς με γνωρίζουν λόγω των δραστηριοτήτων μου από βόλεϊ και μπάσκετ. Κι όσοι με ξέρουν με ρωτάνε όταν με βλέπουν: «Τι σχέση έχει με εσάς ο Μάριος;». Μου δείχνουν ότι είναι πολύ αγαπητός και χαίρομαι γιατί είναι αυθεντικός χαρακτήρας, δεν είναι προσποιητός...». 

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη αποκαλύπτει την τακτική του γιου του! ΦΩΤΟ

Και συνεχίζει: «Ο Μάριος είναι μαχητής και εκτός παιχνιδιού. Ο,τι κι αν κάνει, θέλει να το κάνει με την καρδιά του. Θέλει να αποδίδει σε ο,τι κάνει. Δεν του αρκεί να είναι απλά ένα άτομο… Θέλει να πρωτοπορεί, μπαίνει «μες τη φωτιά» και δίνει όλον του τον εαυτό. Δεν του αρέσει να κοροϊδεύει τον εαυτό του, ούτε τους άλλους και δεν θα το πράξει ποτέ. Ούτε θέλει να «πικκάρει» κανέναν. Είναι φιλικός με όλους και αν κάποια στιγμή και κάποιες κουβέντες, σε ένα ξερονήσι που ζούνε 20 άτομα … εντάξει μπορούν να ειπωθουν. Ποτέ όμως δεν τις εννοούσε στον βαθμό που ελέχθησαν και από εκείνον, αλλά και από τους άλλους, πιστεύω. Και οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο...Τώρα για αυτά που συμβαίνουν εκεί, δεν μπορώ να έχω την ίδια άποψη γιατί ούτε επικοινωνούμε, ούτε τίποτα. Ο,τι βλέπετε εσείς, βλέπουμε κι εμείς...».

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος GOAL NEWS

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

Πολλά κιλά ναρκωτικά και γεμάτο πιστόλι βρήκαν σε οικία - Χειροπέδες σε 34χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Σύλληψη 29χρονου ενάμιση χρόνο μετά - Συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top