LIFESTYLE

Ανατροπή! Αυτοί είναι οι δύο «διάσημοι» που γίνονται «μαχητές» - Πότε επιστρέφει ο Μάριος Πρίαμος στα αγωνίσματα

Ανατροπή! Αυτοί είναι οι δύο «διάσημοι» που γίνονται «μαχητές» - Πότε επιστρέφει ο Μάριος Πρίαμος στα αγωνίσματα

Η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστης Μαραγκουδακη εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή την Παρασκευή 31/3 και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας του επεισοδίου του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/3 και έδειξε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα είχατε διαβάσει σχετικά με το τροχαίο που είχε η ομάδα των Μαχητών το βράδυ της Τρίτης 28/3.

Οι τραυματίες Μάριος Πρίαμος και Ειρήνη Κολιδά ήταν αυτοί που έχριζαν περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης.

Μάλιστα, η παίκτρια των μαχητών ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της από το νησί του Αγίου Δομίνικου και την επιστροφή της στην Ελλάδα μιας και τα τρία σπασμένα της πλευρά δεν της επιτρέπουν να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο Μάριος, από την άλλη, θα είναι σε θέση να επιστρέψει κανονικά στον αγωνιστικό στίβο του παιχνιδιού σε περίπου 10 μέρες (ίσως για αρχή τον βλέπουμε απλά "στον πάγκο" όπως συνηθίζεται να συμβαίνει με μερικούς παίκτες σε ορισμένα αγωνίσματα). Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε πηγή, τα πρώτα αγωνίσματα γυρίστηκαν κανονικά την Πέμπτη (υπενθυμίζουμε ότι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα είναι 2-3 μέρες πίσω στις εξελίξεις) και οι ομάδες αγωνίστηκαν με τη σύσταση που ως τώρα ξέρουμε, παρόλο δηλαδή που οι διάσημοι έχουν αριθμητική υπεροχή.

Η ανακατανομή που ανακοινώθηκε από την κυρία Μαραγκουδάκη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, θα γίνει σήμερα Παρασκευή, άρα πολύ πιθανό να δούμε τη σχετική διαδικασία στο επεισόδιο της Κυριακής 2/4.

Ανεπιβεβαίωτες πηγές κάνουν λόγο ότι ανάμεσα στις μεταγραφές που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στέλιος Χανταμπάκης που πλέον θα αγωνίζονται ως "μαχητές".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top