ΠΑΡΑ-THEMA

Βαρύ πένθος για πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Βαρύ πένθος για πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Την περασμένη χρονιά ο Κροάτης ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕΛ. Ομολογουμένως η συνεισφορά στο να αποφύγει η ομάδα της Λεμεσού τις περιπέτειες ήταν μεγάλη καθώς έδειχνε να ξέρει μπάλα.

Ο 29χρονος  εξτρεμ όμως μετά το τέλος της χρονιάς προέβαλλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, ενώ του είχε ήδη «φουσκώσει» τα μυαλά και ο Πρόεδρος της Steaua Βουκουρεστίου Gigi Becali ώστε να τον πάρει πίσω στη Ρουμανία.

Τελικά πλέον αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΛ (Λάρισα). Δυστυχώς τα νέα για τον Αγκάνοβιτς είναι άσχημα καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του  σε ηλικία 53 ετών, με την ΠΑΕ ΑΕΛ να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια αυτή.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως θα αγωνιστεί κανονικά στη σημερινή (5 Απριλίου) αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του Αγκάνοβιτς. Μετά το πέρας του παιχνιδιού, θα αναχωρήσει για τη χώρα του προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Η ΑΕΛ (Λάρισα) από τη μεριά της κατέθεσε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή ούτως ώστε να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους. 

Image result for αγκανοβιτς ΑΕΛ

Αναλυτική η ανακοίνωση:

"Συγκλονισμένη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την αδόκητη αποδημία της μητέρας του εκλεκτού της ποδοσφαιριστή, Αντνάν Αγκάνοβιτς, η οποία εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία μόλις 53 ετών!!!

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η φίλαθλη οικογένεια της ΑΕΛ, καταθέτουν μέσα από ένα πελώριο "βυσσινί" δάκρυ την απροσμέτρητη θλίψη τους και εύχονται στον Αντνάν και την οικογένειά του την από ύψους παρηγορία.

Παρά την συγκλονιστικότητα του θλιβερού μαντάτου και των τραγικών στιγμών, ο ποδοσφαιριστής μας ζήτησε να αγωνιστεί στην κρίσιμη σημερινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήδη κατέθεσε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν σήμερα με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, τιμώντας στο ελάχιστο τη μνήμη της μητέρας του Αγκάνοβιτς που τόσο άδικα και πρόωρα αποχαιρέτησε τα επίγεια.

Καλό Παράδεισο!"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top