ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σε Κληρίδη και Συλλούρη «καταγγέλλει» τα επεισόδια ο Κυπριανού – «Φωτογραφίζει» Παπαδόπουλο και στελέχη ενδιάμεσου - «Δεν θα γίνω λαγός»

Σε Κληρίδη και Συλλούρη «καταγγέλλει» τα επεισόδια ο Κυπριανού – «Φωτογραφίζει» Παπαδόπουλο και στελέχη ενδιάμεσου - «Δεν θα γίνω λαγός»

Επιστολή σε Γενικό Εισαγγελέα και Πρόεδρο Βουλής αποστέλλει ο Άντρος Κυπριανού.

Επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα και τον Πρόεδρο της Βουλής θα αποστείλει την Δευτέρα 10/4 ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού για τα επεισόδια μέσα και έξω από τη Βουλή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο Κυπριανού θα ζητήσει εφαρμογή της νομοθεσίας για όσους υποκινούν ρητορική μίσους, φανατισμού και ρατσισμού. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο γ.γ. του ΑΚΕΛ «φωτογραφίζει» τον Νικόλα Παπαδόπουλο και άλλα στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου «»

Σε ανακοίνωσή του κόμματος ο Στέφανος Στεφάνου αναφέρει χαρακτηριστικά «Τα όσα έγιναν μέσα κι έξω από τη Βουλή είναι αποτέλεσμα του φανατισμού που διάφορα κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί δυστυχώς προκάλεσαν με τη ρητορική μίσους που για βδομάδες χρησιμοποιούσαν.

Μ’ αυτή τη ρητορική τους χώρισαν το λαό μας και τις πολιτικές δυνάμεις σε πατριώτες και μη πατριώτες. Σε ανυπότακτους και προσκυνημένους. Σε προδότες και αγωνιστές. Σε υπηρέτες του Ακιντζί και των Τούρκων.

Όλοι όσοι για βδομάδες καθύβριζαν και προκαλούσαν, όσοι για βδομάδες μιλούσαν για εθνικό εξευτελισμό, για κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βουλής, μετέτρεψαν εαυτούς σε φορείς φανατισμού, έντασης και προπηλακισμών.»

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία εξετάζει ήδη τα τηλεοπτικά πλάνο από την λεκτική επίθεση διαδηλωτών προς τον Άντρο Κυπριανού, ενώ εξετάζεται υπόθεση δημόσιας εξύβρισης όπου ο Κυπριανού θα κληθεί να καταθέσει.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η φρουρά της Βουλής πρότρεψε τον γ.γ. του ΑΚΕΛ να μην φύγει μπροστά από το πλήθος, κάτι που παράκουσε αναφέροντας «δεν θα γίνω λαγός».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top