Κανονικά, ο «Big Sofo» θα πρέπει να κάνει… «άγαλμα» στον Πάμπο

Κανονικά, ο «Big Sofo» θα πρέπει να κάνει… «άγαλμα» στον Πάμπο

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012 μετά από σχεδόν μισό αιώνα, δεν είχε μόνο ευεργετικές συνέπειες για την ΑΕΛ, αλλά και «καταστροφικές», υπό την έννοια ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του «γαλαζοκίτρινου» λαού, είχε «φάει» τεράστιο «κόλλημα» με τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Δικαιώς ή αδίκως, ας το κρίνουν άλλοι.

Μιλάμε όμως για απίστευτη προσωπολατρία, η οποία πλέον έδωσε τη θέση της στην οργή, αλλά και στο μίσος, μετά από τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE