Πατέρας κατηγορείται ότι έκοψε το πέος 15χρονου επειδή κοιμόταν με την κόρη του

Πατέρας κατηγορείται ότι έκοψε το πέος 15χρονου επειδή κοιμόταν με την κόρη του

Η οικογένεια του αγοριού υποστηρίζει ότι ο γιος της απήχθη από τον μεγαλύτερο άντρα και τρεις φίλους του στη Λαχόρη του Πακιστάν, πριν υποστεί τα όσα απίστευτα καταγγέλλονται.

«Ο πατέρας του κοριτσιού και οι συνεργοί του απήγαγαν τον γιο μας από το σχολείο του και τον πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος κοντά σε έναν ποταμό. Τότε του έκοψαν βίαια το πέος του και του έβγαλαν τα μάτια για να τον εκδικηθούν. Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν», δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου.

Το αγόρι βρέθηκε από έναν περαστικό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία, η οποία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.


 Από  NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).