ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Καρχαρίας κατασπάραξε 17χρονη σέρφερ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Καρχαρίας κατασπάραξε 17χρονη σέρφερ

Mια 17χρονη σέρφερ έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαρία στις νοτιοδυτικές ακτές της Αυστραλίας, έγινε γνωστό την Τρίτη. Η νεαρή πήγε για σέρφινγκ με τον πατέρα της στην παραλία Wylie Bay.

Από την επίθεση έχασε το πόδι της και υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο πατέρας έβγαλε την κόρη του στην ακτή και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Η παραλία Wylie έκλεισε για τους λουόμενους και δόθηκαν οδηγίες σε σέρφερς και κολυμβητές.

Υπολογίζεται ότι η επίθεση έγινε από λευκό καρχαρία. Από το 2000 όλες οι θανατηφόρες επιθέσεις στη δυτική Αυστραλία έγιναν από λευκούς καρχαρίες.

Τον τελευταίο χρόνο σημειώθηκαν άλλες δύο επιθέσεις στα ανοικτά της δυτικής Αυστραλίας. Τον Ιούνιο έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος άνδρας και μια 60χρονη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE