ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ: «Ο 24χρονος ζήτησε να κρατηθεί στις Κεντρικές Φυλακές με συγκεκριμένο υπόδικο, με τον οποίο ‘έπαιξε’ ξύλο...»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ: «Ο 24χρονος ζήτησε να κρατηθεί στις Κεντρικές Φυλακές με συγκεκριμένο υπόδικο, με τον οποίο ‘έπαιξε’ ξύλο...»

Ο Μιχάλης Παχίτης έπαιξε ξύλο με συγκρατούμενο με τον οποίο επιθυμούσε να είναι στην ίδια πτέρυγα και σύμφωνα με τα όσα είπε σε αστυνομικό δεν είχε κανένα παράπονο.

Αυτά ανέφερε στο ThemaOnline σε σχέση με τους ισχυρισμούς πατέρα υπόδικου που κάνει λόγο για άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου γιου του, άτομο που είναι σε θέση να γνωρίζει τα σχετικά γεγονότα.

«Όπως προκύπτει από καταγεγραμμένα στοιχεία, τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Παχίτης σε σχέση με τον γιο του, δεν ισχύουν», ανέφερε πηγή του ThemaOnline.

Και πρόσθεσε: «Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, λήφθηκε συνέντευξη από τον 24χρονο υπόδικο μετά τη μεταφορά του στις Κεντρικές Φυλακές και ερωτήθηκε αν υπάρχουν ειδικές συνθήκες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά την κράτησή του. Όχι μόνο απάντησε αρνητικά, αλλά είπε ότι επιθυμούσε να κρατηθεί με πρόσωπο που επίσης είχε μεταφερθεί από την Πάφο στις Κεντρικές Φυλακές, κατά την ίδια μέρα».

Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, η κατάσταση εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι αναμενόταν: «Στη συνέχεια, οι δυο κρατούμενοι ενεπλάκησαν σε μεταξύ τους επεισόδιο. Τραυματίστηκαν και οι δυο. Αν και ο 24χρονος και το άλλο άτομο δήλωσαν πως δεν έχουν κανένα παράπονο και πως δεν θέλουν να εμπλακεί η Αστυνομία, εντούτοις μετά από ενέργειες από τη διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος, αστυνομικός εξέτασε το περιστατικό. Του δήλωσαν και οι δυο πως δεν έχουν παράπονο. Στη συνέχεια, όλως παραδόξως, απεστάλη επιστολή από τον δικηγόρο του 24χρονου και έδινε άλλη εκδοχή, ότι κτυπήθηκε από άλλα πρόσωπα. Πάλι από τη διεύθυνση των Φυλακών κλήθηκε αστυνομικός για τα περαιτέρω...».

Όσο δε για τον ισχυρισμό ότι απαγορεύτηκε στις θείες του 24χρονου να τον επισκεφτούν στο Γενικό Νοσοκομείο, μας ανέφερε πως «τηρείται κανονικά το επισκεπτήριο που ισχύει και για τους υπόλοιπους ασθενείς του δημόσιου νοσηλευτηρίου και δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης επισκέψεως για συγγενείς κάποιου υπόδικου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απόπειρα φόνου» - Άγριος ξυλοδαρμός του 24χρονου Μ. Π. στις Κεντρικές Φυλακές – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, δηλώνει ο πατέρας - VIDEO

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top