Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω

Τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω έγινε στις 18:59 της Πέμπτης 20/4 στην ιστοσελίδα zougla.gr θέτοντας σε συναγερμό την Ελληνική Αστυνομία

Χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε ολοκληρώθηκε η έρευνα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω, από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.

Ο σταθμός επαναλειτούργησε κανονικά και το τηλεφώνημα αποδείχτηκε φάρσα παρά το γεγονός ότι ο άντρας που μίλησε σε δημοσιογράφους ανέφερε: «Δεν είναι φάρσα εκκενώστε το»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE