H τελευταία φωτογραφία του Στάθη Ψάλτη πριν φύγει από τη ζωή

H τελευταία φωτογραφία του Στάθη Ψάλτη πριν φύγει από τη ζωή

Ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από μια σύντομη «μάχη» με τον καρκίνο και από τότε ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι πιο «φτωχός».

Παρόλο που είχε καιρό να εμφανιστεί δημόσια, καθώς αμέσως μετά την διάγνωση των γιατρών, χρειάστηκε να νοσηλευτεί, λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια φωτογράφηση για προσωπικούς του λόγους. 

Μετά την είδηση του θανάτου του, ο φωτογράφος Πάνος Ρεκουνιώτης, ανάρτησε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE