Εργα αναβάθμισης στην περιοχή Μακένζι

Εργα αναβάθμισης στην περιοχή Μακένζι

Εργασίες αναβάθμισης της περιοχής Μακένζι αρχίζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λάρνακας από την προσεχή Τρίτη.

Οπως αναφέρει ο Δήμος Λάρνακας σε ανακοίνωσή του, θα γίνει η επέκταση του χώρου στάθμευσης κατά 40 θέσεις  έναντι δαπάνης ύψους €20,000, ασφαλτόστρωση του κύριου δρόμου και δύο διαβάσεις πεζών με δαπάνη  ύψους €20,000.

Επίσης, στο εγγύς μέλλον, προγραμματίζεται επέκταση του χώρου στάθμευσης έκτασης 2,000τ.μ. προς την πλευρά του Αεροδρομίου έναντι δαπάνης  ύψους €60.000 καθώς και άλλα βελτιωτικά έργα.

Ως εκ τούτου, σημειώνεται, η αύξηση των τελών στο Χώρο Στάθμευσης κατά €0,50 δεν μπορεί να καλύψει ούτε κατά το ήμισυ το κόστος των πιο πάνω έργων.

Διευκρινίζεται, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, ότι οι εργαζόμενοι στους χώρους εστίασης της περιοχής Μακένζι, προσκομίζοντας τα κατάλληλα πιστοποιητικά, θα έχουν δωρεάν στάθμευση κατά τις ώρες εργασίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.