Το Κυπριακό απασχόλησε τη «βουλή» στα κατεχόμενα

Το Κυπριακό απασχόλησε τη «βουλή» στα κατεχόμενα

Το Κυπριακό ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα, συνεδρία της "βουλής" στα κατεχόμενα από όπου μεταδίδεται ότι ο “υπουργός εξωτερικών” Ταχσίν Ερτουγρούλογλου ισχυρίστηκε ότι συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μεταξύ ίσων αλλά οι συνομιλίες δεν απεικονίζουν ισότητα.

Ο "υπεξ" προέβαλε επίσης τον ισχυρισμό ότι η ε/κ πλευρά χρησιμοποιεί το πλεονέκτημα ότι αναγνωρίζεται και δείχνει ως μειονότητα τους Τουρκοκύπριους.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα είναι δυνατό να εξευρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση στη βάση της ισότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE