ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλόνισε το Παγκύπριο ο θάνατος του Νάσου – Ξέσπασαν μέσω διαδικτύου και αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές «Τι κατάλαβες;»

Συγκλόνισε το Παγκύπριο ο θάνατος του Νάσου – Ξέσπασαν μέσω διαδικτύου και αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές «Τι κατάλαβες;»

Μόνο οργή και αγανάκτηση, ωστόσο και θλίψη μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον η είδηση ότι ένας νεαρός άνθρωπος, έχασε με τέτοιο τρόπο τη ζωή του.

Θυμίζουμε ότι ο Νάσος Κωνσταντίνου, ο 24χρονος νεαρός από την Πάφο, έχασε τη μάχη με τη ζωή την Πέμπτη 4/5, αφού υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Ο Νάσος είχε πάει στην Θεσσαλονίκη να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, να αγωνίζεται ενάντια στον Παναθηναϊκό, όπου μετά τη λήξη του αγώνα, προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με τον 24χρονο Κύπριο να προσπαθεί να τα αποφύγει τρέχοντας στον δρόμο, με αποτέλεσμα να κτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο θάνατος του Νάσου, έχει βυθίσει σε θλίψη την οικογένεια και τους οικείους του, ήταν ένα αγαπητό παιδί που όλοι μιλούσαν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, Κύπριοι ποδοσφαιριστές με αφορμή το τραγικό γεγονός, ξέσπασαν κατά της βίας και αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο 24χρονο:

Οργισμένος Σιέλης για το θάνατο του Νάσου: «Το ποδόσφαιρο έχασε πια το νόημα του»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ηλία Χαραλάμπους στον αδικοχαμένο Νάσο (photo)

«Τέτοια γεγονότα να αφυπνίσουν και να τα πολεμήσουμε»

Το συγκινητικό «αντίο» του Μακρή στον Νάσο

Εξοργισμένος Κύπριος αρχηγός ομάδας! «Εσύ που έτρεχες τον Νασο, τι κατάλαβες» (pic)

«Νάσο ζεις, το ποδόσφαιρο πεθαίνει…» (pic)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top