ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αγριεύει» ο καιρός! Μέχρι και χαλάζι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία το απόγευμα

«Αγριεύει» ο καιρός! Μέχρι και χαλάζι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία το απόγευμα

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα,  μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ωστόσο μετά το μεσημέρι τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες,  στα ορεινά και το εσωτερικό.  Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  αλλά το απόγευμα μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 26  στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 24  βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ.  Η θάλασσα θα παραμείνει στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη,  ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα νότια και ανατολικά παράλια,  στους 13  στα υπόλοιπα παράλια και στους 12  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές,  στα ορεινά και το εσωτερικό.
 
Την Κυριακή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
 
Τη ∆ευτέρα,  θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
 
 Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο κατά το τριήμερο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top