ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Απέρριψε αίτημα περαιτέρω κράτησης φερόμενου οργανωτή της απαγωγής της 4χρονης το Επαρχιακό – 8ημερη κράτηση για τον 46χρονο από την Πάφο

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Απέρριψε αίτημα περαιτέρω κράτησης φερόμενου οργανωτή της απαγωγής της 4χρονης το Επαρχιακό – 8ημερη κράτηση για τον 46χρονο από την Πάφο

Το δικαστήριο απέρριψε αίτημα περαιτέρω κράτησης του φερόμενου ως οργανωτή της απαγωγής της 4χρονης Μαρί.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε την Δευτέρα 8/5 το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης, για άλλες οκτώ ημέρες,  του 44χρονου από το Τσέρι, ο οποίος φέρεται ως ο οργανωτής της απαγωγής της 4χρονης και του επίσης 44χρονου οδηγού ταξί από τη Λεμεσό, οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, το Δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του  46χρονου από την επαρχία Πάφου, ο οποίος επίσης συνελήφθη σε σχέση με την απαγωγή που διαπράχθηκε στις 27 Απριλίου έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση μια 49χρονη από την Ολλανδία το διάταγμα κράτησης της οποίας λήγει την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Μαΐου.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αρπαγή ανήλικου προσώπου, απαγωγής νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των δεκαέξι χρόνων και επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Τα ίχνη της ανήλικης και του Νορβηγού πατέρα της, ο οποίος πιστεύεται ότι κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεση, δεν έχουν μέχρι σήμερα εντοπιστεί παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από την πρώτη στιγμή που καταγγέλθηκε η εξαφάνιση της από τη μητέρα της.  

Ο πατέρας, εναντίον του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, σε email που είχε αποστείλει στην πρώην σύζυγο του και μητέρα της ανήλικης την ημέρα της απαγωγής είχε πει ότι θα περνούσε μια εβδομάδα μαζί με την κόρη τους και μετά θα επικοινωνούσε με τους δικηγόρους του για να διευθετήσουν την κηδεμονία της μικρής, κάτι που δεν φαίνεται να έχει πράξει μέχρι στιγμής.   

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα τα οποία αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερα λόγω του ότι δεν είχε προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Δεν έχει χρήματα για υπεράσπιση ο 46χρονος από την Πάφο - Τα «έφαγε» όλα όταν η πρώην του απήγαγε το παιδί του

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Στο κελί μέχρι το δικαστήριο ο 46χρονος από την Πάφο – Μαρτυρία εις βάρος του «τον έβαλε μέσα»

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Με αμείωτους ρυθμούς οι εξετάσεις για εντοπισμό της μικρής – Προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top