ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός Γιάννης Κρανάς

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός Γιάννης Κρανάς

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, ο ηθοποιός Γιάννης Κρανάς.

Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» είχε συνεργασθεί, μεταξύ άλλων, με το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΒΘΕ), το Θέατρο Τέχνης, το «Αμφιθέατρο» του Σπύρου Ευαγγελάτου, ερμηνεύοντας έργα του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.
 
Το ΚΒΘΕ, με ανακοίνωσή του, «εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του καλού ηθοποιού Γιάννη Κρανά που επί σειρά ετών τίμησε την τέχνη του και την υπηρέτησε με ξεχωριστό ήθος, συνέπεια και αφοσίωση».
 
Η συνάδελφός του, ηθοποιός, Μαίρη Ραζή έγραψε στο facebook μόλις πληροφορήθηκε το βράδυ χθες το χαμό του: «Έτσι ξαφνικά, Γιάννη Κρανά. Πέθανε ο εξαιρετικός συνάδερφος και καλός άνθρωπος Γιάννης Κρανας! Έσκασα νυχτιάτικα .Τελευταία τον είδα στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια στο έργο του Κώστα Μουρσελά “Ω τι κόσμος μπαμπά”. Ήταν υπέροχος κι ευτυχώς που του τόπα για νάχω μιά ωραία ανάμνηση μαζί του. Γλυκέ και όμορφε Γιάννη καλό σου ταξίδι!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top