ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ανεβαίνει για τα καλά το θερμόμετρο – Έρχεται μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο

ΚΑΙΡΟΣ: Ανεβαίνει για τα καλά το θερμόμετρο – Έρχεται μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το απόγευμα 12/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή το βράδυ (12/05)  ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος,  παρόλο που κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση.  Σταδιακά στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς, 3  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γενικά γύρω στους 16  βαθμούς.

Το Σάββατο 13/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς, 3  Μποφόρ,  για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  και τοπικά στα νότια μέτριοι 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28  στα δυτικά παράλια,  όπως και στα ψηλότερα ορεινά,  και γύρω στους 30  βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ στην ατμόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι και την ∆ευτέρα το βράδυ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση,  κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

Πολλά κιλά ναρκωτικά και γεμάτο πιστόλι βρήκαν σε οικία - Χειροπέδες σε 34χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Σύλληψη 29χρονου ενάμιση χρόνο μετά - Συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top