ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Αέρα ελευθέριας για την 49χρονη Ολλανδή και τον 46χρονο με το Hyundai

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Αέρα ελευθέριας για την 49χρονη Ολλανδή και τον 46χρονο με το Hyundai

Ελεύθεροι είναι οι δυο ύποπτοι σε ότι αφορά την υπόθεση της 4χρονης Μαρί Ελένης η οποία απήχθη έξω από τον νηπιαγωγείο της στις 27 Απριλίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας αποφάσισε να μην ζητήσει την ανανέωση του διατάγματα κράτησης της 49χρονης Ολλανδής άλλα και του 46χροονου άντρα από την Πάφο.

Λόγω έλλειψη νέων στοιχείων το ΤΑΕ δεν ζήτησε την ανανέωση τους όμως οι ανακριτές γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η εμπλοκή των δυο υπόπτων στην όλη υπόθεση καθώς τα στοιχεία που εχουν στην κατοχή του τους «καινέ»

Συγκεκριμένα, οι ανακριτές έχουν στην κατοχή τους διάφορα τεκμήρια όπως είναι τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα τα οποία καταδεικνύουν την εμπλοκή και των δυο.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 46χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος (Hyndai) που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή της μικρής.

Μάλιστα, προκύπτει πως από αριθμό κινητού που είχε στην κατοχή του ο 46χρονος , το πρωί της 27ης Απριλίου λάμβανε σήμα από περιοχή της Λεμεσού, αργότερα από περιοχή της Λευκωσίας και μετά πάλι από Λεμεσό.

Άξιο αναφοράς είναι πως κατά τις 24 Απριλίου και στις 26 Απριλίου το σήμα του κινητού του εντοπίζεται να βρίσκεται στην περιοχή που βρίσκεται το νηπιαγωγείο της ανήλικης.

Θυμίζουμε πως οι ανακριτές εντόπισαν γεννητικό υλικό της 49χρονης να συνδέεται με μπουκαλάκι νερού που εντοπίστηκε στο όχημα το οποίο έγινε η απαγωγή και ανήκει στον 46χρονο ύποπτο.

Η 49χρονη Ολλανδή κατονομάστηκε από τον 44χρονο οδηγό ταξί, ότι κατόπιν τηλεφωνήματος της στις 26/4/2017, του πρότεινε να διενεργήσει κούρσα στην Λευκωσία για το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Μάλιστα, το γεννητικό υλικό της ύποπτης συνδέεται με μπουκαλάκι νερού που εντοπίστηκε στο όχημα το οποίο έγινε η απαγωγή και ανήκει στον ύποπτο από την Πάφο.

Ο 44χρονος ταξιτζής έμπλεξε ακόμη πιο πολύ την 49χρονη καθώς στην κατάθεση του αναφέρει πως η Ολλάνδη έψαχνε στο κινητό του τους χάρτες και την διαδρομή της κόρσας που θα έκανε, μέσω του GPS. Έκανε λόγο και για ύποπτες κλήσεις που έκανε κατά την διάρκεια του γεύματος, μιλώντας στα Αγγλικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top