ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμαχία Πολιτών: Έθεσαν χρονοδιάγραμμα για παραιτήσεις – Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με προσωπικότητες και κινήσεις πολιτών

Συμμαχία Πολιτών: Έθεσαν χρονοδιάγραμμα για παραιτήσεις –  Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με προσωπικότητες και κινήσεις πολιτών

Μέχρι την Δευτέρα 22 Μαΐου θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τους διαφωνούντες εντός της Συμμαχίας Πολιτών, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι διενεργούν απανωτές συναντήσεις σε όλη την Κύπρο με κινήσεις πολιτών, αλλά και με σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Υπενθυμίζουμε ότι ανάμεσα στα ηγετικά στελέχη της Συμμαχίας που εξέφρασαν την διαφωνία τους με την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα είναι οι Παύλος Μυλωνάς βουλευτής του κόμματος, Στέλιος Αμερικάνος αναπληρωτής αντιπρόεδρος, οι δύο εκ των τριών αντιπροέδρων, Σίμος Αγγελίδης και Στέλιος Στυλιανού, και ο εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμαχία Πολιτών: Ποιοι προτίθενται να παραιτηθούν και ποιοι όχι - Επηρεασμένος ψυχολογικά ο Λιλλήκας

Πλην του Σίμου Αγγελίδη ο οποίος δημόσια έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αποχωρήσει από την Συμμαχία Πολιτών, τα υπόλοιπα στελέχη διαβουλεύονται έντονα τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλους φορείς για τις επόμενες πολιτικές τους κινήσεις.

Όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν την θέση τους εντός των επόμενων 24ώρων με την Δευτέρα 22 Μαΐου, να θεωρείται ως η ημέρα κατά την οποία εκπνέει το άτυπο χρονοδιάγραμμα.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στους διαφωνούντες σημειώνουν ότι οι εξελίξεις που θα εξαρτηθούν από τις ευρύτερες διαβουλεύσεις ίσως προκαλέσουν αίσθηση, καθώς το ενδεχόμενο να μην μείνουμε μόνο σε απλές παραιτήσεις είναι υπαρκτό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους διαφωνούντες είναι και ο Νίκος Κουτσού πρώην βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, η γραμματέας του κόμματος Ειρήνη Μάντολες (κόρη της Χαρίτας Μάντολες), ο Μιχαλάκης Μάλλας δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου, Δημήτρης Χατζησάββας δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς και ο Κώστας Σωφρονίου δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top