ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας – Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική

ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας – Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή 19/05 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας είναι δυνατό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί γενικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και το απόγευµα παροδικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 25 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε (19/05) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και παροδικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος στο χείλος της αποσύνθεσης: Παιχνίδια ισχύος του Νικόλα και οι φυγόκεντρες τάσεις

Ο ενδιάμεσος χώρος βρίσκεται σήμερα στη πιο ασταθή και συγκεχυμένη φάση της μετα-κρίσης εποχής. Τα κόμματα του κέντρου δεν μονομαχούν πλέον για κυριαρχία- μονομαχούν για επιβίωση. Η ενότητα που κάποτε έδινε στο κέντρο το ρόλο του ρυθμιστή έχει διαλυθεί, αφήνοντας έναν χώρο γεμάτο αμφιβολίες, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτική κόπωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE