ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναβλήθηκε η σημερινή διαδικασία

ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναβλήθηκε η σημερινή διαδικασία

Δεν έδωσε τελικά σήμερα την ενδιάμεση απόφαση του το Εκλογοδικείο , στη Λεμεσό, σε σχέση με το αίτημα των δικηγόρων του τέως Δημάρχου Λεμεσού για επιθεώρηση και παραχώρηση αντιγράφων, των εγγράφων που ήδη έχουν αποκαλυφθεί σε προηγούμενη ενδιάμεση απόφαση.

Η διαδικασία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Μαΐου (09:30), καθώς το δικαστήριο ανέφερε πως χρειάζεται επιπρόσθετο χρόνο για να εξετάσει συγκεκριμένα σημεία της αίτησης.
 
Την ίδια ώρα εκκρεμεί και το αίτημα των διαδίκων για να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες επί της εκλογικής αίτησης, ενώ υπενθυμίζεται πως, από τις 7 Μαΐου έχει εκπνεύσει η τρίμηνη προθεσμία που η νομοθεσία δίνει για τη λήψη τελικής απόφασης επί του βασικού αιτήματος για επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών εκλογών, στο Δήμο Λεμεσού.

 

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE