Με παραδοχή Χριστάκη Πέτρου συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ

Με παραδοχή Χριστάκη Πέτρου συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ

Άλλος ένας κατηγορούμενος ο Χριστάκης Πέτρου, ο 3ος μέχρι στιγμής μετά τους Σάββα Βέργα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παραδέχτηκε την Τετάρτη 24/5 ενοχή ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας στην υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ.

Συγκεκριμένα ο Χριστάκης Πέτρου παραδέχτηκε ενοχή στις κατηγορίες της δωροληψίας από δημόσιο λειτουργό και της κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, ότι έλαβε δηλαδή το ποσό των €3.000 από την Helector Cyprus μέσω του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Ιωάννη Κοκότση, για επίδειξη εύνοιας.

Παράλληλα η κατηγορούσα αρχή ανέστειλε τις κατηγορίες της απόσπασης από δημόσιο λειτουργό και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Δικαστήριο όρισε την 7η Ιουνίου δικάσιμο για παρουσίαση των παραδεχτών γεγονότων από την κατηγορούσα αρχή και αγόρευση της υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE