ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με παραδοχή Χριστάκη Πέτρου συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ

Με παραδοχή Χριστάκη Πέτρου συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ

Άλλος ένας κατηγορούμενος ο Χριστάκης Πέτρου, ο 3ος μέχρι στιγμής μετά τους Σάββα Βέργα και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παραδέχτηκε την Τετάρτη 24/5 ενοχή ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας στην υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ.

Συγκεκριμένα ο Χριστάκης Πέτρου παραδέχτηκε ενοχή στις κατηγορίες της δωροληψίας από δημόσιο λειτουργό και της κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, ότι έλαβε δηλαδή το ποσό των €3.000 από την Helector Cyprus μέσω του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Ιωάννη Κοκότση, για επίδειξη εύνοιας.

Παράλληλα η κατηγορούσα αρχή ανέστειλε τις κατηγορίες της απόσπασης από δημόσιο λειτουργό και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το Δικαστήριο όρισε την 7η Ιουνίου δικάσιμο για παρουσίαση των παραδεχτών γεγονότων από την κατηγορούσα αρχή και αγόρευση της υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top