ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδιο σε διευθυντική σύσκεψη της Πολ. Αεροπορίας – Τομεάρχης εξύβρισε χυδαία συνάδελφό του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδιο σε διευθυντική σύσκεψη της Πολ. Αεροπορίας – Τομεάρχης εξύβρισε χυδαία συνάδελφό του

Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο σημειώθηκε σε διευθυντική σύσκεψη της Πολιτικής Αεροπορίας στην Λευκωσία.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, τομεάρχης εξύβρισε με χυδαίο τρόπο συνάδελφό του, αποκαλώντας τον «μ...». Ακολούθησε ένταση, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση. 

Ο δέκτης της λεκτικής επίθεσης, λίγο προηγουμένως εξέφραζε προβληματισμούς για τον χειρισμό του φερόμενου εξυβριστή σε συγκεκριμένο θέμα. Ο τελευταίος φέρεται να κατέθεσε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών το πλάνο υπηρεσίας των υπαλλήλων της Πολιτικής Αεροπορίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου για το επόμενο τετράμηνο, χωρίς να ενημερώσει τον ίδιο και την Διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Παναγιώτα Δημητρίου, όπως είχε συμφωνηθεί.

Ο τομεάρχης που δέχθηκε την φραστική επίθεση, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο καταγγελίας του συναδέλφου του. Και οι δυο είναι πρώτοι λειτουργοί του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας. Έχουν, βέβαια, διαφορετικά πόστα, που σχετίζονται με τις αεροπορικές κινήσεις και τις αεροπορικές μεταφορές.

Εδώ να σημειωθεί ότι πηγή της ιστοσελίδας μας μάς ανέφερε ότι πολύ πριν το επεισόδιο η διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Παναγιώτα Δημητρίου, είχε ενημερώσει τον τομεάρχη που σε μεταγενέστερο στάδιο φέρεται να εξύβρισε τον συνάδελφό του, να μην καταθέσει στο Υπουργείο το πλάνο με τις υπηρεσίες του επόμενου τετραμήνου, πριν συνεννοηθεί μαζί της και με τον άλλο τομεάρχη.

Ο λόγος που του ζητήθηκε αυτό, έχει να κάνει με την έλλειψη δυναμικού της Πολιτικής Αεροπορίας. Γι΄ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο το θέμα να συζητηθεί πριν οριστικοποιηθούν οι λίστες. Επιδίωξη της Διευθύντριας ήταν να μην επηρεαστεί η λειτουργία του Τμήματος από τη στιγμή που ακολουθούν θερινοί μήνες με αυξημένη αεροπορική κίνηση, αλλά και «καυτά» ζητήματα ασφαλείας.

Ωστόσο, το εν λόγω στέλεχος της Πολιτικής Αεροπορίας φέρεται να μην συμμορφώθηκε με αυτή την υπόδειξη. Σε προγραμματισμένη σύσκεψη στις 8 Μαΐου στην Λευκωσία (κάθε Δευτέρα υπάρχει σύσκεψη της Διευθύντριας με τους τομεάρχες), λοιπόν, ο τομεάρχης που δεν ρωτήθηκε πριν υποβληθούν οι σχετικές λίστες προς έγκριση, επεσήμανε τα προβλήματα που προκύπτουν απ΄ αυτή την εξέλιξη και έθεσε το γεγονός ενώπιον του συναδέλφου του που φέρεται να ενήργησε αυθαίρετα. Ο τελευταίος όπως ήδη σημειώσαμε αντέδρασε άσχημα με τον τρόπο που καταγράψαμε...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top