ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φ. Κωνσταντινίδης: «Πρέπει να έχουμε νεκρούς; Ούτε τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους δεν πούλησαν ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ…» VIDEO

Φ. Κωνσταντινίδης: «Πρέπει να έχουμε νεκρούς; Ούτε τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους δεν πούλησαν ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ…» VIDEO

Με δήλωση του που απέστειλε στα ΜΜΕ ο Γεν. Διευθυντής του ΓΣΠ ξεσπά για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου, ενώ επικρίνει και την πολιτεία που σφυρίζει αδιάφορα και αφήνει όλους αυτούς που μετατρέπουν μια γιορτή σε πεδίο μάχης να κυκλοφορούν ελεύθεροι

Ο κ. Κωνσαντινίδης αναφέρει χαρακτηριστικά  ότι στον ψεσινό τελικό κυπέλλου οι δύο ομάδες πήραν από 7500 εισιτήρια μόνο και δεν μπόρεσαν να τα διαθέσουν!

Επέστρεψαν 1500. Από τις 13,500 που πούλησαν οι ομάδες, 400 δεν ήρθαν στο γήπεδο ενώ αγόρασαν εισιτήριο. Από τις 700 προσκλήσεις που έδωσε η Ομοσπονδία οι 300 δεν πάτησαν στο γήπεδο. Γιατί; Το βίντεο σας λέει κάτι; Μπορείτε μετά από αυτό το βίντεο να συνεχίσετε να σφυρίζετε αδιάφορα;"

Διαβάστε αναλυτικά:

"Βίντεο από τον πιο πάνω αγώνα που διεξήχθη ψες στο ΓΣΠ και σας ρωτώ αν πρέπει να έχουμε νεκρούς για να αποφασίσετε σαν Πολιτεία, Βουλή, ομοσπονδία και ομάδες να βγάλετε αυτούς που τα κάνουν έξω από τα γήπεδα. Υπάρχουν και άλλα πολλά, διάλεξα όμως το χειρότερο αλλά όχι το πιο σπάνιο.

Η ανοχή, η κάλυψη, η χρηματοδότηση, η στήριξη, η προστασία και η υπεράσπιση των στοιχείων που τα προκαλούν, καθώς και το δούλεμα της κοινωνίας πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Ο κόσμος δεν έρχεται στα γήπεδα εξαιτίας 200 τέτοιων στοιχείων από κάθε μεγάλη ομάδα, μερικοί αφελείς διερωτώνται γιατί, και μερικοί άλλοι κάνουν τους αφελείς και πως δεν καταλαβαίνουν γιατί. 

Επιβάλλετε ποινές που επιβραβεύουν, κωλυσιεργείτε με τις νομοθεσίες, αδιαφορείτε για απαραίτητες τροποποιήσεις που χρειάζεται να γίνουν, και αργοκινείστε με την εφαρμογή των προνοιών του νόμου. Και ενώ τα χρόνια περνούν, οι κυβερνήσεις αλλάζουν (έχουν όμως την κοινή πολιτική του να μην έχουν πολιτική), τα κόμματα εξυπηρετούν τις ομάδες της σφαίρας επιρροής τους, τα φαινόμενα αυτά πληθαίνουν και ξεφεύγουν, ο κόσμος μένει μακριά από τα γήπεδα και οι ομάδες χρεοκοπούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top