ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: «Φορτωνόταν σακούλια με πατάτες και τα έπαιρνε σε άπορους» δηλώνει ο Τζ. Αγγελίδης

ΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: «Φορτωνόταν σακούλια με πατάτες και τα έπαιρνε σε άπορους» δηλώνει ο Τζ. Αγγελίδης

Το εγκώμιο του λοχία των Βάσεων που υπέστη σοβαρά εγκαύματα την περασμένη Τρίτη (23/03) και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπλεξε ο Τζίμης Αγγελίδης.

Του Φάνη Μακρίδη

Ο κ. Αγγελίδης, ενεργός πολίτης που συμμετέχει ενεργά σε αριθμό οργανώσεων με κοινωφελή σκοπό, έκανε τοποθετήσεις στο ThemaOnline, νοιώθοντας ότι «πρέπει να προβληθεί η σωστή εικόνα για τον λοχία της Αστυνομίας των Βάσεων Δεκέλειας», όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε.

«Φορτωνόταν σακούλια με πατάτες και τα έπαιρνε σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα και γενικά σε άπορους» μας είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ήταν υπεύθυνος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου και ήταν καλά γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο. Είχε μια ομάδα τεσσάρων αστυνομικών που δούλευαν υπό τις δικές του οδηγίες. Δούλευε πέραν των ωρών εργασίας του. Ένιωθε αυτό που έκανε και ήθελε να προσφέρει. Το έκανε με ευχαρίστηση. Μοναδική του έγνοια ήταν να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του».

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εξέπνευσε ο Ελληνοκύπριος λοχίας των Βρετανικών Βάσεων

Μετέφερε και προσωπικές εμπειρίες που είχε συνεργαζόμενος μαζί του: «Λόγω του γεγονότος ότι είμαι υπεύθυνος συντονιστής διαδρομών αγάπης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του οργανισμού ‘Ένα όνειρο, μια ευχή’ ήμουν σε θέση να γνωρίζω το έργο του. Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα για το Ένα Όνειρο Μια Ευχή στα σχολεία της ελεύθερης Αμμοχώστου. Επίσης, πολλές φορές με καλούσε να μιλήσω σε νεαρούς παραβάτες για την ασφαλή οδήγηση. Θυμάμαι ότι πήγαινε και έφερνε καφέδες και αναψυκτικά σε  συναδέλφους του, με δικά του έξοδα. Αυτός ήταν ο ...».

«Πολλές φορές με καλούσε στο τηλέφωνο για να με ρωτήσει πώς μπορούμε να βοηθήσουμε άρρωστα παιδάκια της περιοχής ευθύνης του. Η έγνοια του συνεχώς ήταν να βοηθήσει συνανθρώπους μας. Δεν είναι τυχαία που πρόσφατα ανέλαβε σημαντικό πόστο σε μεγάλο αντικαρκινικό σύνδεσμο» είπε ανάμεσα σ΄  άλλα.

Κλείνοντας ο κ. Τζίμης Αγγελίδης, θέλησε να αναφερθεί και στο θέμα διαθεσιμότητας του: «Δεν θέλω να πω πολλά, ούτε να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Μπορώ να πως το εξής όμως: Ως διαχειριστής ενός μικρού ταμείου είχε καθυστερήσει να υποβάλει κάποια έγγραφα και κάποιος ανώτερος τον κατάγγειλε γι΄ αυτό. Του εξήγησαν ότι θα κάνουν μια τυπική έρευνα και θα τον θέσουν σε διαθεσιμότητα χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Ο ... δεν το άντεξε. Όντας αξιοπρεπής δεν χώνευε ότι έμεναν σκιές για το άτομό του. Το είχε πάρει κατάκαρδα. Δεν θα τον πείραζε αν δεν είχε ήθος. Όμως, ο ..., λόγω του χαρακτήρα του, δεν μπορούσε να το δεχθεί αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: «Τι δήλωσε Βρετανός που τον γνώριζε – «Αν είναι για τον λοχία Κώστα, είναι τραγικό...»

ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Δύσκολες στιγμές για τον Ε/κ λοχία – Εγκαύματα στο 90% του σώματός του

ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Νεότερα για την κατάσταση υγείας του Ε/κ λοχία της Αστυνομίας

EKTAKTO: Εντοπίστηκε άντρας μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο – Σε κινητοποίηση οι Αρχές
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top