Μις Υφήλιος 2017 η Κωνσταντίνα Παγάνη! ΦΩΤΟ

Μις Υφήλιος 2017 η Κωνσταντίνα Παγάνη! ΦΩΤΟ

Ο διαγωνισμός «Ms transcontinental international» διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου, 27/5, στην Ατλάντα, στην Αμερική με την Κρητικιά να εντυπωσιάζει τους πάντες.

Κρητικιά είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου όπως αναδείχθηκε στα παγκόσμια καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Ατλάντα.

Πρόκειται για την 24χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει στο βιογραφικό της αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη ήταν η Ms Greece στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International στην Ατλάντα και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο στέμμα. Ο διαγωνισμός διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στην Ατλάντα, στην Αμερική με την Κωνσταντίνα να εντυπωσιάζει τους πάντες.


Η ίδια εμφανώς συγκινημένη έγραψε στο προσωπικό της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Πρώτη θέση η Ελλάδα!!!! Ms transcontinental international!!!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!!!!».


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE