ΛΑΡΝΑΚΑ: 19χρονος «πετούσε» με 140 χλμ – Στα 50 χλμ το όριο του δρόμου

ΛΑΡΝΑΚΑ: 19χρονος «πετούσε» με 140 χλμ – Στα 50 χλμ το όριο του δρόμου

Σε δρόμο που το όριο είναι μόλις 50 χλμ ένας 19χρονος οδηγούσε με 140 .

To βράδυ του Σάββατου 3/6, γύρω στις 9.45, ώρα που αρκετός κόσμος βρίσκεται στους δρόμους, το ραντάρ των αστυνομικών που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας σε περιοχή της Λάρνακας κατέγραφε την ταχύτητα με την οποία ο 19χρονος, οδηγούσε το αυτοκίνητό του. 140 χιλιόμετρα την ώρα, σε δρόμο που το όριο είναι μόλις 50.
 
Επιπρόσθετα, αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, όταν οι Αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός προτίμησε να συνεχίζει την πορεία του, παραβιάζοντας μάλιστα και κόκκινο σηματοδότη τροχαίας.
 
Η άμεση αντίδραση των μελών της Αστυνομίας όμως κατάφερε να περιορίσει τον κίνδυνο για τους υπόλοιπους πολίτες, αφού σε κοντινή απόσταση κατάφεραν να τον ανακόψουν. Ακολούθως οδηγήθηκε άμεσα σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νικόλας, ο Αποστόλου και το «φλερτ» με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Ο Νικόλας, ο Αποστόλου και το «φλερτ» με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Το ΔΗΚΟ μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογικών του ζυμώσεων και ο Νικόλας Παπαδόπουλος δείχνει πως σκοπεύει να παίξει ένα παιχνίδι πολιτικής διεύρυνσης, με κινήσεις που ήδη προκαλούν συζητήσεις.