Η Σάβια ανήρτησε φωτογραφία της του 2015 από την κατεχόμενη Αμμόχωστο – «Μας περιμένει ακόμη βουβή»

Η Σάβια ανήρτησε φωτογραφία της του 2015 από την κατεχόμενη Αμμόχωστο – «Μας περιμένει ακόμη βουβή»

Παλιά της φωτογραφία από ξενοδοχείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου, ανήρτησε ξανά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ και νυν αποσπασμένη στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο, Σάβια Ορφανίδου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η ίδια στην αναδημοσίευση φωτογραφίας του 2015 όπου ποζάρει από ξενοδοχείο των κατεχομένων με φόντο την περίκλειστη περιοχή Αμμοχώστου έγραψε:

«Μια αγαπημένη ανάμνηση δυο χρόνια πριν. Αμμόχωστος! Μας περιμένει ακόμη βουβή...#ammochostos #famagusta #cyprus #hope #UniteCyprusNow»

Στην φωτογραφία του προπερασμένου καλοκαιριού η ίδια είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Τόση μα τόση πίκρα αλλά κ τόση μα τόση ομορφιά μαζεμένη.....Αμμόχωστος μου. Κάνε υπομονή. Αυτή τη φορά πιστεύω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι μπορεί να επανενώσουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να το πετύχουμε!#IBelieveWeCan!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τορναρίτης στέλνει μήνυμα επανένωσης από την «έρημη» Λήδρας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE