Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά...»

Αναμφισβήτητα ήταν το lifestyle γεγονός της χρονιάς. Χιλιάδες τηλεθεατές και θαυμαστές της γνωστής παρουσιάστριας, περίμεναν τη μέρα που η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, πλέον, σύζυγο Γιώργο Εφραίμ.

Οι ευχές, τόσο στα social media αλλά και στον αέρα της εκπομπής της πάρα πολλές και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε μέσα από τη καρδιά της να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη γέμισε με την αγάπη του. 

Συγκεκριμένα η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρει στη δημοσίευση της: 

«Τα λογια ειναι πολυ φτωχα για να σας ευχαριστησω ολους οπως και οσο θα ηθελα...για ολα!!!η ψυχη μου ειναι γεματη ευγνωμοσύνη για ολους εσας..

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.