ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Οστά που ανήκουν σε 36χρονο που αγνοείτο εδώ και δύο μήνες εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο

Ελλάδα: Οστά που ανήκουν σε 36χρονο που αγνοείτο  εδώ και δύο μήνες εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο

Στον αγνοούμενο, εδώ και δύο μήνες, Μάνο Βρυθιά ανήκουν, όπως διαπιστώθηκε τα οστά που εντοπίστηκαν στην προβλήτα 6 και στο ποτάμι του Κατσαμπά, αλλά και το υπόλοιπο σώμα που βρέθηκε στην περιοχή του Ξηροποτάμου αργότερα.

Τον 36χρονο αναζητούσε η οικογένειά του από το Μάρτιο, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του από το σπίτι του στην περιοχή του Κατσαμπά, στο Ηράκλειο.  

Τα έγγραφα που βρέθηκαν στο τσαντάκι πάντως, παραπέμπουν στο συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ αμέσως η οικογένεια του 36χρονου ενημερώθηκε για την διαδικασία της ταυτοποίησης. Μάλιστα η μητέρα του ήταν αυτή που έδωσε τη θλιβερή επιβεβαίωση ότι τα οστά ανήκουν στο γιο της, αφού αναγνώρισε το τσαντάκι και το παπούτσι.  

Ωστόσο πρέπει να ενωθεί το παζλ και να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, με βασικότερο το αν όλα τα οστά ανήκουν στο ίδιο σώμα. Δικογραφία σχηματίζεται για την υπόθεση και από την ΕΛ.ΑΣ. και από το Λιμεναρχείο, ενώ η μητέρα του άτυχου 36χρονου, σήμερα θα δώσει στοιχεία προκειμένου να διενεργηθεί εξέταση DNA στα ευρήματα.

Το χρονικό του θρίλερ με τα οστά  

Αρχικά βρέθηκε το οστό ενός ανθρώπινου ποδιού στην περιοχή του Καρνάγιου στο λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο ήταν μέσα σε κάλτσα και παπούτσι. Σε έρευνες που ακολούθησαν από δύτη στο ίδιο σημείο, όπου εκβάλλει το ρέμα του Κατσαμπά, βρέθηκε ακόμη ένα οστό, το άλλο πόδι, αλλά και ένα τσαντάκι, που περιείχε όλα τα στοιχεία του άτυχου 36χρονου. Άμεσα σήμανε συναγερμός με την αστυνομία, το λιμενικό, αλλά και την ΕΜΑΚ να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή. Λίγο αργότερα βρέθηκε και το υπόλοιπο πτώμα στο ρέμα του Κατσαμπά μέσα σε κλαδιά δέντρων.  

Ο 36χρονος εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου όταν έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο. «Ο Μάνος έφυγε λίγο μετά τις 10 το βράδυ από το σπίτι για να πάει στο φαρμακείο και δεν γύρισε ποτέ» είχε πει στο ekriti.gr η μητέρα τoυ. Σύμφωνα με όσα είχε πει δεν είχε ούτε κινητό τηλέφωνο ούτε χρήματα όταν έφυγε από το σπίτι παρά μόνο τα κλειδιά του.   

Από LIFO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top