ΑΤΥΧΗΜΑ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Υποχώρησε τμήμα της ψευδοροφής στο σημείο όπου βρίσκονται οι αστυνομικοί

ΑΤΥΧΗΜΑ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Υποχώρησε τμήμα της ψευδοροφής στο σημείο όπου βρίσκονται οι αστυνομικοί

Υποχώρησε τμήμα της ψευδοροφής στην είσοδο του Υπουργείου Δικαιοσύνης το μεσημέρι (13/06), χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

 Το σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα είναι στο τμήμα που βρίσκονται αστυνομικοί και εξυπηρετούν πολίτες κάνοντας πιστοποιήσεις (δεξιά μετά την είσοδο στο κτήριο).

 Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός από το συμβάν.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις για εξυπηρέτηση του κοινού που εισέρχεται στο κτήριο από είσοδο που βρίσκεται παραπλεύρως.

Όπως πληροφορούμαστε, ο ιδιοκτήτης βρίσκεται επί τόπου προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες διευθετήσεις και να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE