ΛΕΜΕΣΟΣ: Λεωφορείο παρέσυρε 30χρονη πεζή έξω από γνωστό ξενοδοχείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λεωφορείο παρέσυρε 30χρονη πεζή έξω από γνωστό ξενοδοχείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή Λεμεσού το μεσημέρι της Παρασκευής 16/06.

Συγκεκριμένα, λεωφορείο παρέσυρε πεζή έξω από γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Η 30χρονη γυναίκα ενώ διασταύρωνε την πολυσύχναστη παραλιακή, παρασύρθηκε από λεωφορείο που περνούσε εκείνη την ώρα από τον δρόμο.

Όπως μας αναφέρθηκε, από τη σύγκρουση η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού μετέβησαν στην σκηνή για να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο καθώς φέρει διάφορα τραύματα σε όλο της το σωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE