ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μπόρα είναι θα περάσει» - Το συγκινητικό μήνυμα της Νάγιας για την περιπέτεια της υγείας της στο Ογκολογικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μπόρα είναι θα περάσει» - Το συγκινητικό μήνυμα της Νάγιας για την περιπέτεια της υγείας της στο Ογκολογικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Νάγια, πέρασε δύσκολες στιγμές στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Τράπεζας Κύπρου, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει μόνο τα όμορφα από αυτή τη δοκιμασία...

Συγκεκριμένα, η Νάγια, μέσω ανάρτησής της στο διαδίκτυο, θέλησε να ευχαριστήσει, όλο το προσωπικό του Ογκολογικού Νοσοκομείου της Τράπεζας Κύπρου, όπου φιλοξενήθηκε, αλλά και τους κοντινούς της ανθρώπους, που ήταν δίπλα της σ' αυτή την περιπέτεια με την υγεία της.

Αναφέρθηκε, στην στάση του ιατρού που την ανέλαβε, ο οποίος της φέρθηκε σαν να ήταν φίλη και κόρη του, σύμφωνα με την ίδια, ενώ και οι νοσηλευτές που με χαμόγελο στάθηκαν δίπλα της στις δύσκολες στιγμές, προκαλώντας σ' αυτή και στους υπόλοιπους ασθενείς, μια ευχάριστη διάθεση, παρά το περιβάλλον το οποίο βρίσκονταν, θα της λείψουν.

Τέλος, στέλνει το δικό της μήνυμα, λέγοντας «μπόρα είναι θα περάσει», κάτι που έλεγε και στην κόρη της, όπως αναφέρει η ίδια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE