ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιλογή των Οικολόγων για τις Προεδρικές - Δημοσιοποίησαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης - ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Η επιλογή των Οικολόγων για τις Προεδρικές - Δημοσιοποίησαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης - ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Στην δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της εσωτερικής δημοσκόπησης που διεξήχθη την Κυριακή (18/6) προχώρησε το κίνημα Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών.

Στο κρίσιμο ερώτημα ποια θα πρέπει να είναι επιλογή του κινήματος αναφορικά με τις επερχόμενες Προεδρικές το 30% ψήφισε Νικόλα Παπαδόπουλο το 28% την αυτόνομη κάθοδο το 27% να μην στηριχθεί κανένας υποψήφιος και το 15% ψήφισε τον Γιώργο Λιλλήκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέδριο Οικολόγων: Στήθηκαν οι κάλπες – Θα δείξουν Προεδρικό υποψήφιο - Το φαβορί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξάλλου σε ανακοίνωση του το κίνημα αναφέρει:

«Στις 19 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με συμμετοχή εκατοντάδων μελών του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του Έκτακτου Καταστατικού Συνεδρίου.

Μεταξύ άλλων ερωτημάτων, οι συμμετέχοντες, κλήθηκαν να τοποθετηθούν ως προς τα κριτήρια, βάσει των οποίων τα αρμόδια όργανα του Κινήματος, θα πρέπει να διερευνήσουν κάθε πιθανή σύμπραξη ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

Ταυτόχρονα, κλήθηκαν να αξιολογήσουν τέσσερεις επιλογές, ως προς την κατεύθυνση που θα πρέπει το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών να λάβει, αναφορικά με τις Προεδρικές Εκλογές.

Υπενθυμίζουμε, ότι η μέθοδος αυτή, αποτελεί την όσο το δυνατό δημοκρατικότερη και αμεσότερη έκφραση γνώμης των μελών του Κινήματος, συνδράμοντας αποφασιστικά τα αρμόδια όργανα, τα οποία και θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις.

Η Πολιτική Επιτροπή και η Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος θα συνέλθει εντός, της εβδομάδας για να εκτιμήσει τα αποτελέσματα και να καθορίσει την παραπέρα πορεία προς τις Προεδρικές Εκλογές.

«Τα αποτελέσματα της εσωτερικής δημοσκόπησης επιβεβαιώνουν την εκτίμηση μου για τις αντιλήψεις των μελών του Κινήματος. Επιβεβαιώνεται ουσιαστικά ότι δεν είναι ώριμες ακόμα οι συνθήκες για το Κίνημα, ώστε να οδηγηθεί σε τελεσίδικες αποφάσεις. Εξάλλου οι εξελίξεις στο Κυπριακό αναμένεται ότι θα επηρεάσουν το προεκλογικό περιβάλλον. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές. Προηγούνται αυτή την ώρα οι συνομιλίες για το Κυπριακό, ενώ παράλληλα - χωρίς ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα- θα συνεχιστεί η προσπάθεια για προεκλογική σύγκλιση", δήλωσε ο Γιώργος Περδίκης».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top