Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Αναγκαστική προσγείωση τριών αεροπλάνων – Άντρας υπέστη έμφραγμα στον αέρα

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Αναγκαστική προσγείωση τριών αεροπλάνων – Άντρας υπέστη έμφραγμα στον αέρα

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησαν τρία αεροπλάνα συμπεριλαμβανομένου και μιας κυπριακής εταιρείας την Τρίτη (21/6) στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο και οι τρεις αναγκαστικές προσγειώσεις αφορούσαν ιατρικά περιστατικά.

Στην μια περίπτωση, άντρας επιβάτης, υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στους αιθέρες.

Την ίδια ώρα στα δυο άλλα αεροπλάνα που αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στην Λάρνακα υπήρξαν αντίστοιχες περιπτώσεις, όπου γυναίκες επιβάτες ένιωσαν αδιαθεσία.

Tα εν λόγω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τους αρμόδιους του αεροδρομίου.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιερά Σύνοδος: Αποφάσισε παύση του Μητροπολίτη Τυχικού

Ιερά Σύνοδος: Αποφάσισε παύση του Μητροπολίτη Τυχικού

Την έκπτωση του Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού αποφάσισε η έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου, η οποία εξέτασε τις καταγγελίες που είχαν τεθεί ενώπιόν της σχετικά με τη συμπεριφορά του Τυχικού.

BEST OF TOTHEMAONLINE