Ελλάδα: Έμεινε άφωνος πεθερός που έπιασε στο κρεβάτι τη νύφη του με τον γαμπρό του

Ελλάδα: Έμεινε άφωνος πεθερός που έπιασε στο κρεβάτι τη νύφη του με τον γαμπρό του

Άφωνος έμεινε ένας Τρικαλινός από το δήμο Πύλης, ο οποίος πήγε στο σπίτι του γιου του και βρήκε στο κρεβάτι τη σύζυγό του μαζί με τον σύζυγό της κόρης του!

Ο… πεθερός των δύο ασυγκράτητων εραστών έπαθε σοκ από την εικόνα που αντίκρισε, καθώς δεν πίστευε ποτέ ότι η νύφη του και ο γαμπρός του θα μπορούσαν να προδώσουν με τέτοιο τρόπο τα παιδιά του.

Φυσικά η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες διαζυγίου τόσο από την πλευρά του γιου, όσο και από την πλευρά της κόρης που δεν θέλουν να βλέπουν στα μάτια τους, τους συζύγους τους. 

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE