Νέα μεταγραφή από τον ΔΗΣΥ ανακοινώνει ο Νικόλας – Ιδρυτικό στέλεχος της Πρωτοπορίας και αδελφότεκνος Κληρίδη

Νέα μεταγραφή από τον ΔΗΣΥ ανακοινώνει ο Νικόλας – Ιδρυτικό στέλεχος της Πρωτοπορίας και αδελφότεκνος Κληρίδη

Μετά την Ιωάννα Συγκρασίτη πρώην μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανακοινώνει επίσημα στο επιτελείο την Παρασκευή (23/6) άλλον έναν πρώην «Συναγερμικό».

Του Τάσου Χριστοδούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο εκλογικό επιτελείο Νικόλα προσχώρησε πρώην ανώτερο μέλος του ΔΗΣΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ πλάι στον Παπαδόπουλο

Πρόκειται για τον Ιωάννη Ξάνθου Κληρίδη, αδελφότεκνο του Γλαύκου Κληρίδη και ιδρυτικό στέλεχος της ΝΕΔΗΣΥ - Πρωτοπορίας και πρώην Μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ.

Ο ίδιος παραιτήθηκε από το κόμμα του το 2008 εκφράζοντας ανησυχίες τότε για την αλλαγή που προωθούσε στα βιβλία της ιστορίας η κυβέρνηση ΑΚΕΛ με την ανοχή του Νίκου Αναστασιάδη όπως είχε δηλώσει.

Η παρουσίαση από τον Νικόλα Παπαδόπουλο θα γίνει στις 11:00 στο εκλογικό του επιτελείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.